fredag 20 februari 2009

Kuddfrossa och framtidsfjoll

(Kudden nedan: chockrosa skyline)Som alla andra Svennebananer (konstaterar jag efter att ha googlat på H&M home) har jag gått lös på H&Ms inredningslinje. Jag informerade Wonka att det måste infinna sig gaalet mycket kuddar i soffan  ASAP och att dessa kommer att stå till buds. Som tur är har Wonka mycket god smak - man skulle kunna säga att han tycker allt jag tycker är snyggt är det - men då skulle det ju låta som om han inte hade någon egen åsikt muhaha (Då skulle vi ju vara jävligt Molly)... och föll hursomhaver lika pladask för dessa som jag :P

Nu ska jag försöka klura på heta outfits till Paris. SKOR! Där har vi mitt största problem, det känns som om det hör till med klackar och fjompfashionistafasoner i den staden. Fast allvarligt, jag är inte 19 längre, blir nog Converse som vanligt och mina nya babies aka Dunks.
I övrigt är jag inte så orolig för packningen - efs jag är jeanslegginstorsk så tar de ju ingen plats haha, emicket smidigt. Så egentligen är mitt största huvudbry atm hur jag ska palla måla naglarna, palla läsa ut Gomorra och  att jag måste gå ut med soporna. Åh, jag lever ett så hårt liv.

Detta hårda liv tänkte jag återgå till nu, ska ju ändå upp tidigt imorgon och dammtorka + dammsuga innan mutti och Björne glider förbi och göder oss med fika. Fördelaktligen är det även skönt att komma hem till ett rent hem också. Men först ska jag avnjuta jiddret från whitetrash-grabbarnas ( Nej B, det var inga heta hiphop boys tydligen) aka mina grannars åttiofemte förvuxna fjårtisfylla. Hepp!

FYI tar jag tillbaka mitt liv och jobbar enbart dagpass plusminus hela mars - holla at yo girl!

JAG SAKNAR DIG B!!! ÅH! 
/K

Inga kommentarer: