tisdag 7 april 2009

Allvarligt H&M.


Jag går som bekant helst aldrig i butiker. Såvida jag inte är i stan av en annan anledning och råkar hitta något. Så jag beställer alltid hem allt från kläder till kaffekokare. 80% av gångerna går det helt fantastiskt bra. Sen har vi de resterande 20%, also known as H&M.

I vanliga fall så får man ju ett mail om något tar slut, sådant pysslar inte H&M med. Nej, nej - här hyllar man det egna ansvaret och låter kunder logga in för att se hur det ser ut - dag in och dag ut, vecka efter vecka. Allt som oftast månad efter månad. Så för plusminus 1,5 månad sen beställde jag ett halsband och ett armband. Jag var sjukt pepp på båda och vårens outfits var kompletta. Leveransdatumet sköts fram (detta trots att varan fanns i lager och för försäljning fram tills för någon vecka sedan) 4, 5 gånger. Sista budet var att halsbandet skulle levereras vecka 19, så stod det i förrgår. Så när jag idag fick min avi blev jag förvånad men glad. Gick in och kollade på hemsidan där det stod att allt, observera allt, jag beställt skulle vara levererat. Skuttade till Ica och tillbaka hem - ivrig slet jag upp paketet för att finna endast ett armband.
När jag läser på följesedeln står det: "Annullerad av leverantör". Inget annat. I vanliga fall står det ju de brilljanta orden "Varan slut, var god beställ igen". Vilket såklart inte går efter som, dah, varan är slut!

Min älskade Ika beställde likadant armband efter att jag visat henne det, hon fick hem det veckor innan mig... Logik? Fast å andra sidan är jag mest pepp för att hon vågar sig på smycken, det är fett :)

Fast det finns ju fina saker med idag också:
Fick mitt halsband från mor levererat idag (Mahoyo kan minsann leverera snabbt!) och jag har lyckats hålla rosväxten vi fick av Wonkas mor vid liv i flera dagar. Ajuste, armbandet var fly också haha. Plus att jag får mysa med min man ikväll, plus att jag fått besök av Jazzman as we write. Sen beställde jag äntligen sängkläderna idag, från H&M lol. 

IAF, H&M är hor*r.
Hej då
/K

1 kommentar:

ika sa...

Jag tror att dom prioriterar på HM.. :DD