torsdag 4 februari 2010

Ga.ma CP3 - and theen?/


Här är vi då. Jag och min platttång, den som spås av nära och kära att bli min bästa vän. Den som skall få mig att tycka att det minsann är hur kul som helst att fixa med håret. Den här mekaniska pryl som människor betalar tusentals kronor för och inte lämnar hemmet utan.

Jag började dock undra hur jag mår egentligen, hur jag tänkte, när jag läser om t ex:
- Ädelstenen Tourmaline som har sex med mitt hår och ger den orgasmic glow
- Infraröd värme som minsann värmer upp håret inifrån och ut.
- Nano particles ("A multitise of tiny particles or filaments perform better than the same quantity of particles in a single solid form.)
- Negativa joner
Varför kunde de bara inte skrivit - "ditt hår blir rakt, köp!"

För såhär var det, jag hade beställt den jag läst varit bäst - efter att ha googlat och frågat runt. Jag beställer en Ga.ma CP1 > får hem en Ga.ma CP3 från Lyko.se. Ringer dem och förklarar att jag måste fått fel, varpå de förklarar att CP1 är slutsåld - och att de istället skickat denna. Jag lägger lite extra tyngd på att det ändå inte är den jag beställt. Människan blir sur och förklarar att jag minsann fått en dubbelt så dyr plattång - jag förklarar att jag inte bryr mig om vad den kostar. Jag vill ha en vara jag förstår - och att de får förklara för mig vad det är för best jag har framför mig. De fortsätter hävda att det är precis samma sak - men bättre. Eh? Jag förklarar att jag inte använder något mer avancerat än shampoo och ber att få en lätt förklaring. Då får jag höra alla ovanstående konstiga ord, och ger upp. Men visst den plattar ju som bara den I tell
you.


"Men Moa du har ju platt hår?" Har jag verkligen det, det ni ser på bilderna är det ni får, är det rakt - är jag full. Det mest häp
nadsväckande med plattångs historien är hur en helt ny värld har uppenbarat sig - hur folk har en relation till sin plattång, hur det nästan är en livsstil. Förlåt, GHD är ju inte en plattång - det är en styler. Alla har verkligen en historia med sin, åsikterna i bloggar och på internet är oändliga. Den är det närmsta en mobils självklarhet man kan komma, tydligen. Se bara hur långt inlägg jag har knåpat ihop om denna pryl. Hurvida jag blir hooked får vi väl se... Nu ska jag iaf gå och fixa håret LOL!

1 kommentar:

Tone sa...

Haha, sjuk story! Jag läste ett test där Ga.Ma CP1 blev bäst i test så CP3 lär ju inte vara sämre. Jag ska också beställa en CP1 och hoppas att en dyrare produkt trillar ner i brevlådan! Testet är nedan, massor av plattänger!

http://www.bäst-i-test.se